Gyermekpszichodráma képzéseket az alábbi két egyesület indít:

Magyar Pszichodráma Egyesület – gyermekdráma asszisztensi és csoportvezetői képzés, valamint gyermekdráma vezető képzés

www.pszichodrama.hu

Új csoport indul 2023 őszén az MPE keretein belül, jelentkezni, érdeklődni Drinóczky Viktóriánál lehet (dvikk@t-online.hu). 

120+20 órás gyermekpszichodráma asszisztensi képzés indul 2023 őszén

Tervezett időpontok: a hónap 3. pénteke 9.00-17.30

A képzés célja az önismeret elmélyítése, gyermek- és serdülőkori sajátélményt előhívó technikákkal, az alapvető gyermek pszichodráma módszer elsajátítása, valamint hospitálási tapasztalat szerzése gyermek pszichodráma asszisztens, vagy gyermek pszichodráma vezető mellett.

A képzés vezetői: Drinóczky Viktória kiképző gyermekpszichodráma vezető, Janda Zsuzsa kiképző gyermekpszichodráma vezető

A képzés egy írásbeli dolgozattal zárul, melyben a résztvevő a hospitáláson szerzett saját tapasztalatait, megfigyeléseit foglalja össze. Ezt követheti a vizsga, mely elméleti és gyakorlati tételeket tartalmaz. A címet az kaphatja meg, aki pszichodráma asszisztensi vizsgát tett.

A képzés ára: 2500 Ft/ óra

A képzés elkezdésének előfeltétele a 250 órás sajátélmény igazolása (A KR-ben leírt feltételeknek megfelelő önismereti csoport leckekönyvben rögzített teljesítése).

Helyszín: Budapest
Időpont: havonta 1 alkalommal, péntekenként 9-17.30 óráig.

Információ és jelentkezés:

Drinóczky Viktória: 06 30 559 7624, dvikk@t-online.hu

Janda Zsuzsa: 06 30 8233729, jandazsuzsa@gmail.com

 

Magyar Individuálpszichológiai Egyesület – gyermekjátékdráma képzés

www.mipe.hu

Új csoport indul 2023 őszén, Horváth Dorottyánál lehet érdeklődni az induló képzés kapcsán (kompmuveszetimuhely@gmail.com).